About us

Isa de Koning

Toen ik begon deze blog in 2010 ik had nooit verwacht dat mijn blog om dergelijke aandacht te krijgen. Ik had geen idee hoeveel mensen het zouden lezen. Het is zo leuk geweest om te zien wat er gaande is en lees alle fantastische opmerkingen en recensies en om nieuwe vrienden te maken en hebben al die gesprekken die ik altijd proberen te hebben. Ik was ook geïnspireerd om wat testen te doen nadat ik mijn eerste paar laarzen van een vriend kocht. Ze zijn mooi, maar ze hadden niet het gevoel dat ze zou duren en ik was bezorgd over de fit. Ik was blij toen ik een paar ontvangen en het was geweldig. Dus heb ik besloten om deze blog te schrijven voor mensen om te zien wat ze moeten weten voordat u beslissingen over de grootte die ze willen kopen of om leer of suède broek te kopen. Als u al het lezen van mijn blog voor een tijdje dan weet je waarschijnlijk dat ik ben geen grote fan van de term 'lederen' broek en ik denk dat leer is een beetje een stuk.

Mijn leven

Toen ik klaar was met school kreeg ik te horen dat ik een aantal cursussen te nemen en ik zei "ok" maar toen het net begon te krijgen een beetje ernstig en ik wilde niet te missen een van de klassen. In het begin was ik blij met mijn leertraining, maar toen realiseerde ik me dat ik leertraining echt serieus moet nemen. Dus, toen ik besloot om mijn hand te proberen op de cursus vond ik deze zeer nuttige site. Dus, nadat ik mijn besluit had genomen en de leren broek kocht, had ik helemaal geen probleem. Ik nam ze mee voor een proefrit in mijn garage. Ik nam ze mee naar kantoor. Ze deden het goed en ze waren zo comfortabel. Ik had niet het gevoel dat ik een paar kleren droeg. Na het dragen van hen voor een tijdje, besloot ik dat ik wilde gewoon mijn leren broek te dragen de hele tijd. Dus kocht ik ze een paar maanden later.

En hier zijn enkele van mijn favoriete, alleen voor de kick.

Op social media vind je mij als KoningKoning of KoningLeatherTops, maar mijn echte naam is Isa. In het afgelopen jaar ben ik begonnen met een blog over leren broeken die ik heb gewerkt aan een jaar en een half, dus het is nu officieel dat ik niet de enige die schrijven over leren broeken.

Dus als je geïnteresseerd bent in het onderwerp, maar nog niet gelezen mijn vorige blog posts over dit onderwerp, adviseer ik u om deze blog post te lezen, "Het probleem met voering", van een paar maanden geleden. Als je dat bericht nog niet hebt gelezen, kun je het opnieuw doorlopen, maar deze keer is het belangrijkste punt:

Het belangrijkste doel van de voering is om de grootte en het gewicht van je broek te verminderen. Het idee achter de voering is simpel: je wilt de hoeveelheid materiaal die je moet bewegen in je broek te minimaliseren.