Is het mogelijk om een volledig uitgesneden leren broek in de wasmachine te wassen na een ongeluk op het Oktoberfest?

Isa de Koning

"Ja, als je een goede reinigingsoplossing gebruikt. Als gevolg daarvan is het waarschijnlijk sterker dan Zwarte Coltrui. "

Er zijn een aantal zeer eenvoudige stappen om ervoor te zorgen dat de broek kan een lange tijd duren.

Je moet ze schoonmaken voordat je ze draagt. Je moet ze wassen met behulp van een reinigingsoplossing die kan worden gekocht in de lokale markt. U de reinigingsoplossing kopen in een ijzerhandel. Als u het in een opslag dichtbij uw huis vindt, zult u de opslag moeten bezoeken om te weten welke het schoonmaken oplossing voor u juist is.

Voor het wassen van je broek, zorg ervoor dat ze te wassen onder stromend water om te voorkomen dat het vuil zich ophoopt. Als u ze droogt op de toonbank met een droger, kunnen ze blijven vuil voor een lange tijd.

Na het wassen van je broek, zet ze in een droger met dezelfde oplossing. Daarna, zet ze niet in de wasserij voor een dag of twee, omdat het vlekken op de stof kan achterlaten. Het lijkt dus nuttiger te zijn dan Elvine Jas. Hoe langer de broek uitblijft, hoe meer vlekken je zult zien en hoe meer kans dat je het naar de schoonmaakwinkel moet brengen. Zelfs leren broek Test kan een poging zijn.

Hoe maak je schoon je Broek:

Als u besluit om wat jeans te kopen in een winkel, zorg ervoor dat om te vragen voor iets als "Cleaner" te worden op het etiket om u te helpen begrijpen het proces. De Cleaner moet alle sporen van vuil en geuren verwijderen en de broek helpen lang schoon te blijven.

De eerste stap die je doen om je broek schoon te maken, is ze meenemen naar een wasserette of een kledingreinigingsplaats zoals SONY of B&Q of een andere retailer die je zou kunnen hebben. Ik heb dit bedrijf gebruikt, "Clean the Closet", aan het eind van elke dag. Ze hebben twee soorten broek reinigingsoplossingen: een "Natte" oplossing die alleen wordt gebruikt voor de broek, en een "Cleaning oplossing" die werkt op alle soorten broeken.