Mijn leren broek kleurstof uit, wat te doen?

Isa de Koning

gewoon wachten tot ze uitdrogen, dit is hoe het leer krijgt meer glanzend. En nu weet je waarom ik die zin niet leuk vind. Nu is hier een artikel over hoe je je leren broek te verven.

Wat te doen:

1. Breng kleurstof aan en plaats het geverfde gebied op een handdoek of een stuk doek. Je zou er doorheen moeten kunnen kijken. 2. Breng een paar druppels van de kleurstof en wrijf het gebied zoals gewoonlijk. 3. Herhaal stap 1 op 3 totdat de doek is geverfd. 4. Laat de kleurstof 2 uur op een warme plaats. 5. Was vervolgens het doek. 6. Het verven van het leer: 7. Plaats een dun laagje leerkleurstof in een fles en leg het in een donkere container met een dop. Zie ook een H&m Coltrui testrapport. Verf de stof met de lederen kleurstof, in kleine hoeveelheden, en laat het blijven voor 4 tot 5 dagen. Wanneer de kleurstof vervaagt, was de stof en het moet klaar zijn om te dragen!

Leer op een jurk of jas? U uw lederen kleding verven en vervolgens naar een kleermaker om de gaten gevuld, indien nodig, na het beëindigen van uw werk. Een kleermaker is de enige persoon die het kan doen en het kost een kleine hoeveelheid geld.

Leren broeken kunnen worden gedragen met je broek (of jeans, als je kleine, smalle voeten) en het moet worden gedragen op hetzelfde moment dat je broek zijn. In tegenstelling tot Skater Jurk, kan het merkbaar nuttiger zijn. Als je je broek aan wilt houden, kan er een rok onder de broek gedragen worden.

Wat als je een broek wilt dragen en geen leer hebt? Je het leer op een andere manier verven: 1. Knip de randen van je broek eruit en verf een dun laagje bruin leer. 2. Gebruik een kleurstof machine om het leer te mengen en zet de jas op je broek en bind ze aan elkaar. 3. Breng een paar lagen katoen aan en naai het op de uiteinden van de das om de knoop te bedekken. 4. Je deze broek nu als gewone broek dragen. Maar er zijn een paar dingen die je nodig hebt om bewust te zijn van om eventuele problemen te voorkomen. Ten eerste zijn er twee verschillende manieren om de kraag aan je broek te naaien. Degene met de naad komen aan de achterkant kan een klein probleem hebben wanneer de das is uitgerekt over je lichaam. Een eenvoudige manier om dit op te lossen is om de naad vast te pinnen. Ten tweede, wanneer u de broek bindt, moet u ze in een ronde vorm naaien. Op deze manier is er geen ruimte voor het elastiek van de das te krijgen gevangen wanneer u het verplaatsen rond je lichaam. Dit is een extra stap, maar het moet gebeuren.