Waar moet ik bij het kopen van een leren broek op letten?

Isa de Koning

Zorg ervoor dat de broek leer is (bijvoorbeeld als het een witte leren is). Dit is een van de belangrijkste redenen waarom mensen me vragen: "Ik weet niet zeker of mijn broek is leer. Is mijn broek leer?" In deze post zal ik een paar ideeën presenteren voor hoe leerbroeken te beoordelen.

Is het dik?

Een dikke, zware leren broek is er een die is gemaakt van dik, dik leer. Dit betekent dat de stof is gemaakt van leer dat niet alleen dik maar ook dik is.

Over het algemeen zijn dikkere en duurdere leren panty's gemaakt van een dikker, zwaarder type leer. De panty's die ik bespreek in dit bericht zijn gemaakt met hetzelfde type leer als gebruikt voor uw dagelijkse kleding. Je vindt vaak een zware leren rok in je garderobe. Dit type rok heeft meestal een dikke, zware, donkerbruine voering, meestal met de hand genaaid met een zware gewicht draad.

Houd bij het winkelen voor zware, dikke, leren panty's rekening met de volgende dingen: Wat bevat de leren panty? Een lichte, lichtgrijze of lichtbruine panty's kunnen maar liefst 3 tot 4 keer de hoeveelheid leer bevatten als een donkerbruine panty. Als gevolg hiervan is het waarschijnlijk logischer dan Rapunzel Jurk. Dat betekent dat er genoeg leer is om rond te gaan om je panty te maken. Hoeveel gaten zal mijn panty hebben? Veel panty's kunnen geen gaten bevatten, terwijl anderen veel gaten kunnen bevatten. Wat is een gat eigenlijk? Een gat is een klein gaatje, meestal ongeveer 1,5 millimeter groot, op het oppervlak van een panty. Als je geen gat ziet, betekent dit dat de panty te dun is. Dit onderscheidt dit product van artikelen zoals leren broek Test. Wat is de beste maat voor mijn panty? De beste maat voor de meeste mensen is de grootte vermeld op uw panty. Voor meer informatie over de grootte en de best passende lederen panty's, zie mijn post over hoe de pasvorm van uw leren broek te meten. Hoe ziet leren panty eruit op een persoon? Iemands panty's, in het echte leven, zal er anders uitzien van de ene persoon naar de andere. Als je niet over je eigen kleren om je panty's te vergelijken met, of als je broek hebben een andere look, neem dan een kijkje op een aantal foto's van je panty. Er is een manier om te laten zien hoe een persoon panty eruit zal zien, maar het zal slechts een seconde duren, want het is gemakkelijk om te doen. Hoe de panty's van een persoon te meten Meet de binnenkant van je broekspijp tussen de riemlussen. De meting van de broek van een persoon moet hetzelfde zijn als hun panty.